Käyn suloiseen lepoon

Runoilija Scadentis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 1:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1992

Kysyn teiltä, neiti, rouva, herra; Oletteko eläneet elämäänne vai eläneet vain päivästä toiseen? - Hyvät naiset ja herrat Luokaamme maailmamme
 

Miksi herätä uuteen päivään,
kuollakseni uudestaan.

En tahdo enää kuolla
Haluan elää!

mutta ilman sinua

niin

olet minun elämäni nainen
se josta synnyn päivään

Miten syntymän ihmettä voisi tapahtua
ilman kohtua jossa kehittyä.
Ilman naista, rakkauden hedelmän omaavaa

Kuinka monta kertaa pitää kuolla,
että viimein kuolisi

Odotan, odotan..
Suloiseen uneen vaipumista

Silloin saan vihdoin
elää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot