Auringon varjo

Runoilija Scadentis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 1:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1992

Kysyn teiltä, neiti, rouva, herra; Oletteko eläneet elämäänne vai eläneet vain päivästä toiseen? - Hyvät naiset ja herrat Luokaamme maailmamme
 

Kuuletko auringon laskun,
sen veren punaisten säikeiden äänen.
Sen meitä pilkkaavan kaskun,
elämän käänteen
pimeyteen
tai mihin
lie.

Kuuletko sointuisan tanssin,
jalat kuin tahtiaan lattiaan lyö.
Kauan kaikonneen romanssin tuskan,
liikkeeksi kuin
lauluksi
noin
luo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kyllä hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot