Uskontunnustus

Runoilija Scadentis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 1:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1992

Kysyn teiltä, neiti, rouva, herra; Oletteko eläneet elämäänne vai eläneet vain päivästä toiseen? - Hyvät naiset ja herrat Luokaamme maailmamme
 

Voi pojat..

Kyllä se näin on, että RAKKAUS

jos jokin

repii meidät riekaleiksi.

Emme ole kivestä tehtyjä gargoileja

Olemme heikkoja olevaisia

lihaa ja verta

onnea ja tuskaa

Psst...

kerron salaisuuden..
meillä ei ole muutakaan

Olemme mitättömiä, pieniä

ilman sitä suunnatonta voimaa.

Voi teitä jotka, ette siihen usko

onko maailmassanne mitään kaunista ?

Minäkin

kyynisin kaikista

Uskon

................

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on tunnetta!Oikeasti tietoista tunnetta ja ajatus,joka tekee runosta merkityksellisen eikä vain tyhjänpäiväisen sana-oksennuksen(:

Omanlaisia mielipiteitä..hyvä runo 😊

 

Käyttäjän kaikki runot