Maanantain tyhjennys

Runoilija Scadentis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 1:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1992

Kysyn teiltä, neiti, rouva, herra; Oletteko eläneet elämäänne vai eläneet vain päivästä toiseen? - Hyvät naiset ja herrat Luokaamme maailmamme
 

Oletettuani kaiken oikein
päätin olla välillä väärässä.
Ylempi arvoisena ihmisriekaleena
päätin antaa muille, soikein
sanoin, armoa.

Älyltään heikkona
minua usein pidetään.
Tuskin sekään
paikkaansa pitää.

Tuulessa keinuvat koivutkaan
tuskin tietävät mitä päässä
tässä liikkuu niinä pimeinä hetkinä,
jolloin ei tunne olevansa
mitään.

Minään en pidä niitä hetkiä.
En kaipaa, en muistele.
Mutta mieluusti näitä retkiä,
yhä uudestaan ja uudestaan,
ajattelen sillä kuumuudestaan
ne tunnen yhä ihollain.
Kiitos, että ne kokea sain.

Selite: 
On ehkä parempi välillä vain tyhjentää pää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot