Vieläkö viimeiset

Runoilija Scadentis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 1:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1992

Kysyn teiltä, neiti, rouva, herra; Oletteko eläneet elämäänne vai eläneet vain päivästä toiseen? - Hyvät naiset ja herrat Luokaamme maailmamme
 

Aika

se on suhteellista.

On vuosia siitä kun viimeksi -

olin onnellinen.

Vuosia, vai koko elämä..?

En tiedä enää.

Kaikki on sumua,

niin kuin se oli ennen.

Ainoa kysymykseni ja tarkoitukseni

on;

onko enää mitään missään?

Jatkammeko pohjoiseen vai etelään?

Länteen vai itään?

ehkä koilliseen..

Vai pitäisikö ottaa

vielä

ne

viimeiset..

?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot