Laulu, virsi, kupletti

Runoilija Scadentis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.11.2019 1:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1992

Kysyn teiltä, neiti, rouva, herra; Oletteko eläneet elämäänne vai eläneet vain päivästä toiseen? - Hyvät naiset ja herrat Luokaamme maailmamme
 

Laula laulu, satakieli
pimeä kuin ihmismieli

Laulu kertoo kuinka noi
hyvä ja paha onanoi
Yhdessä ja yhtenä
rikki, palapelinä

vielä yhden palan kadottaa..

-

Veisaa virsi, virkamies
kuolet tänään kuka ties

Raha polttaa taskussa
elämä muutenkin laskussa
Vaimo jätti vuokse työn
kun siellä notkut joka yö

kyllä tilipäivä sua odottaa..

-

Hoilaa polo kupletti
kun narri sua jekutti

Naura nyt siis itselles
rakkaat jää sun povelles
Ei oo syytä, ei sattumaa
et elo on yhtä hekumaa

hyvä tunne pahan karkoittaa..

kyllä

hyvä tunne pahan karkoittaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot