Kuoppa

Runoilija inkivääri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 5.2.2016 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden etsijä, joka joskus luulee löytäneensä, mutta huomaa pian menettäneensä sen.
 

Olen surullinen.
Itsestäni.
Miksi en osaa muuttua?
Ottaa opiksi?
Aina lankean samaan vanhaan kuoppaan.
Joka on tullut jo liiankin tutuksi.
Tavaksi.

Miten oppisin näkemään, kiertämään sen?
Näenkin, mutaa en osaa kulkea ohi.
Olen liian heikko.

Kuinka monta kertaa olenkaan päättänyt, en enää.
Mutta taas kohta löydän itseni sieltä.
Entistä rikkinäisempänä.

Kohta en jaksa kömpiä sieltä pois.
En ainakaan pää pystyssä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot