Pala Sydäntä

Runoilija inkivääri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 5.2.2016 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden etsijä, joka joskus luulee löytäneensä, mutta huomaa pian menettäneensä sen.
 

Olet saanut palan sydämestäni,
enkä voi vaatia sitä takaisin.
Menettäisin siten sinut kokonaan.
Jäisin vain pala sydäntä käteeni,
jossa se polttaisi.

Koskeehan se,
kun antaa palan sydämestään.
Se ei parane täydellisesti koskaan.

Kaksi palaa siitä on jo annettu.
Mutta tästä toisesta jää ehkä jotain hyvääkin.
Haava ei ole niin kipeä.

Saan hiukan lievitystä,
puhuessani kanssasi.
Vaikka haava aukeaa joka kerta sen tehdessäni.

Minun on jatkettava rikkinäisellä sydämellä.
Ehkä joskus saan siihen edes jonkinlaisen paikan.

Pidä palastani hyvää huolta.
Arvosta sitä edes jonkin verran.
Älä heitä sitä pois.

Sydämeni kuuluu kuitenkin toiselle,
joka osaa sitä arvostaa.
Tiedän, että sydämemme sulautuvat yhteen.

Se on sitä rakkautta.

Vaikka joskus se on vain tahtoa rakastaa.
Sitoutua.
Vaikeina ja huonoinakin päivinä,
kun kaikki ei ole niin ihanan suloista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot