Sydämeni

Runoilija inkivääri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 5.2.2016 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden etsijä, joka joskus luulee löytäneensä, mutta huomaa pian menettäneensä sen.
 

Olen ajatellut sinua paljon.

Miettinyt, olenko sinulle mitään.
Merkitsenkö mitään.
Voisitko rakastaa.
Elää kanssani yhteistä elämää.

Sydämeni haluaisi kysyä,
mutta pelkää vastausta.
Vastausta jonka niin monesti on saanut.
Vastausta joka ehkä koskee.

Olen odottanut, että kertoisit.
Mitä ajattelet, mietit, minusta.
Haluatko kanssani mitään enempää.

Haluatko vain kaveruutta, ystävyyttä.
Senkin saat jos haluat.

Mutta olisi helpompi olla ja hengittää,
jos jotain tietäisi.
Ajatuksistasi, tunteistasi.

Vai vieläkö etsit, jotain tuntematonta,
tulematonta.

Jatkanko tielläni eteenpäin.
Vaikka lähelläsi tunnen
olevani kotona.
Ja sydämeni sanoo, että hän on tässä,
jota olet kaivannut.

Et ehkä tunne samoin. Sydämesi ei kerro
samoin kuin minun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkausruno, joka elää eteenpäin niin
aitona kuin todellisuus kykenee.

Lukija kaipaa, arvostaa, uskottavuutta,
tämä teksti on elävää elämää, Rakastumisen
epävarmaakin etenemistä.

Arvostan erityisenä tätä tekstiä, tästä
jäi olemaan tunnelma, sanat, aitous.

Erittäin hyvä

Tämä on hyvä. Juohevasti etenevää kyselyä epävarmassa tilanteessa... niin tutussa :)

Niin, ja tosiaan: hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot