Ihanaa on elämä.. kanssasi

Runoilija DreamThief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Usein mietin ollutta ja mennyttä,
aikoja jolloin ei oltu tutustuttu

      Silloin näytti elämä synkältä,
               ei ollut toivoa paremmasta.

Aikoja jolloin tutustuttiin

       Olin erilainen ja sinä suosittu,
                ihastuin,
                sinä vihasit

Aikoja jolloin tunnettiin

        Enää ei oltu yksin pimeässä elämässä

Yhdessä ollaan itketty ja naurettu,
toivoen parempaa

         Nyt tiedän,
                  mikään ei ole parempaa

Aina ei ole elämä hymyillyt, mutta
mitään en vaihtaisi

         Onhan tämä ollut ihaninta aikaa elämässäni 
 

Selite: 
?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.. <3 Tulee ihan oma elämä mieleen kun tätä lukee.. :)

Pidin (:
Eikä siitä muuta osaa sanoa, kuin että hyvä. Tosi hyvä..

 

Käyttäjän kaikki runot