Ystävyyden välimatka

Runoilija DreamThief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos joskus tunnet olevasi yksin.
Jos joskus tunnet olevasi ilman ystävää

Olet väärässä.
Vaikka matka olisi kuinka pitkä, ei se
ole ikinä liian pitkä ystävyydelle.
Ja minä olen ystäväsi ja olen aina luonasi,

sydämmessäni.

Selite: 
Jtn äikän tunnil mieles pyörinyttä
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kiva :)

kiva ja herkkä runonen. Kritiikkinä tosin antaisin että sydämeen mahtuu vain yksi ämmä!

 

Käyttäjän kaikki runot