Kolme kiellettyä sanaa

Runoilija DreamThief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanat joita et uskalla kuulla,

haluatko kuitenkin?

Sanat joita mietin aina,

eivät ne riitä kuvailemaan tätä tunnetta.

Tunnetta joka ympäröi minut jokaisen sekunnin.

Minä rakastan sinua!

Selite: 
shittii
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan lyhyt ja voimakas runo!

 

Käyttäjän kaikki runot