Löydetty

Runoilija DreamThief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanotaan, ett' hiljaisuudesta voit löytää itsesi.
Minä olin hiljaa ja kuulin sinun äänesi.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

siis tämä on oikeasti loistava!

Ohoo tämähän oli varsin hieno.
En vieläkään ihmeemmin perusta rakkausrunoista mutta aina silloin tällöin siitäkin kategoriasta joku erottuu edukseen. Tämä erottui.
Mahtavaa.

pidän tämän ideasta

Upea. o_o Ei voi kai muuta sanoa. Veti sanattomaksi, jotain niin.... ^^

 

Käyttäjän kaikki runot