Uskotko?

Runoilija DreamThief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Runoihin
Aina
Kirjoitan
Ajatuksia
Sinusta.
Totta
Aina
Ne ovat.

Sinä,
Uskotko
Ajatuksiini?

Selite: 
jotain niin väsyneenä väsättyä ja surkeaa.. mut ei voi mtn jos ei osaa ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot