vapaapudotusta

Runoilija hapuilemassa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioilla on tapana järjestyä
ei aina hyvin
mutta jollain tavalla
 

ajatukseton aalto
tyhjä mieli
lauloin kaiken pohjattomuudesta
sillä yhtäkkiä ei ollut reunoja

nopeasti kuitenkin
kaikki oli ohi
valo syttyi
silmä aukesi
käsi tapasi seinän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä runo, tykkään.

mielenkiintoisesti ja hienosti kirjoitettu runo

 

Käyttäjän kaikki runot