eti löytötavaratoimistosta

Runoilija hapuilemassa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioilla on tapana järjestyä
ei aina hyvin
mutta jollain tavalla
 

miks mä en ees huomannu
että olit jättäny sun sydämen mun
nyrkiks puristettuun käteen

en helvetissä ole vastuussa
unohdetuista asioista
"pitäisit parempaa huolta"
ei kuitenkaan varmaa ollut sopiva argumentti

ja mä kuitenkin pyysin anteeksi
mun oman sydämeni pohjasta
en sen sun yhen
joka valu mun sormien välistä
toisten hiuksiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot