koitos

Runoilija hapuilemassa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioilla on tapana järjestyä
ei aina hyvin
mutta jollain tavalla
 

minä valvoin ensimmäistä yötä
sydän auki
valmiina kokeilemaan
ovi rakosellaan

yö hengitti ikkunasta sisään
ulos
valmis antamaan paljon
ottamaan vastaan sylini

aamuviideltä minä venyttelin maisemaa
vasten auringonsäteitä taivuttelin
iltaa kohden rakastin

minä valvoin toista yötä
sydän auki
valmiina odottamaan
ovi nyt avoinna

yö huokaili ikkunasta sisään
ulos
valmis antamaan kaiken
jättämättä mitään syliini

aamuviideltä minä nukahdin maisemaa
vasten auringonsäteitä ojennuin
iltaa kohden unohdin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot