osasinko

Runoilija hapuilemassa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioilla on tapana järjestyä
ei aina hyvin
mutta jollain tavalla
 

pimeässä silmät apposen auki
näkemättä mitään kuulin jokaisen
iholleni pudonneen sormen
tunnut niin hyvälle
ensimmäistä kertaa ne sanat
polttivat korvassani
enkä tiennyt osasinko rakastaa
samalla lailla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tunnelma niin tavoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot