minä jätin sinut hereille

Runoilija hapuilemassa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioilla on tapana järjestyä
ei aina hyvin
mutta jollain tavalla
 

mikä se on se taika
kun sai laulamaan meidät
kielen kauniita kukkia toisillemme
ja rohkealla mielellä annoin
hereillä olevan kämmenesi
kulkea unikyljelläni

en ollut ennen nukkunut niin vieraassa sylissä

ja aamulla jäljellä olivat
vain kysymykset mikä oli totta
ja kuka valvoi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot