Nimetön

Runoilija hapuilemassa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioilla on tapana järjestyä
ei aina hyvin
mutta jollain tavalla
 

minä vannoin:
ei koskaan enää
ja niin monien tavoin unohdin
ei ole väärin muuttua
vain vaikea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyt ja kaunis. Ja kaiken lisäksi niin tottakin. :)

juurikin näin..! hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot