Nimetön

Runoilija hapuilemassa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioilla on tapana järjestyä
ei aina hyvin
mutta jollain tavalla
 

sata lokerikkoa tuhat laatikkoa
ei kukaan tiiä
jokaselle oma määrä tilaa
kantaa kaikkia mukanaan
toisia pidempään toisia vähempään
mut ei koskaan voi tietää kenet oikeesti otti
mukaan kuka pääsi ilmasiks
ketä laskutti
kenet heitti pois tietämättään
tahtomattaan satutti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot