Ikuinen ikävä

Runoilija Sasori93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä on sanana termi minulle.
Ikävä on tunteena valtava minulle.

Ainoastaan sinä saat sen tunteen heräämään.
Heräämään siksi, etten tunne sitä muita kohtaan.

Sinua kohtaan vain, jonka ympäriltä kaikki muu katoaa.
Katoaa siksi, kun tajusin sinun olevan se ainoa.

Ainoa, josta olen pitänyt jo pitkään.
Pitkään merkkaa minulle yli kahta vuotta.

Vuosi on pitkä aika olla ilman sinua.
Ilman sinua minulla on koko ajan paha olla.

Paha olla, kun ei saa tuntea sinua lähelläni.
Lähelläsi on niin turvallinen olo.

Turvallista on ilman sinuakin.
mutta minä tarvitsen sinua.

Sinun rakkauttasi etenkin.
Se saa minut kokonaiseksi.

Sinä tuskin enää huolit minua takaisin.
Ikävästä, joka paistaa molemmista.

Ikävän näkee sinun ihanista silmistäsi.
Ilmeestäsi sekä käytöksestäsi.

Olisipa tämä vuosi jo ohitse.
Silloin saattaisit pystyä olemaan ystäväni jälleen.

Mitä minäkin kuvittelen ja näen tässä tilanteessa.
Tiedän, ettet enää kuitenkaan tahdo minua lähellesi.

Menisipä aika nopeammin.
Silloin voisin unohtaa sinut nopeammin.

En kyllä usko sen tapahtuvan.
Olet jäänyt sydämmeeni ikuisesti.

Selite: 
Hieman ehkä sekasen olonen järjestys, mutta näin tällä hetkellä<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot