Miksi?

Runoilija Sasori93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sain kuulla, että minun pitäisi hankkia elämä.
Jättää sinut rauhaan.
Et uskaltanut edes itse tulla sitä sanomaan.
Piti viestinvälittäjä hommata.
En olisi uskonut sinun olevan tämmöinen.
Miksi sinun pitikään satuttaa minua taas..

Selite: 
Sain kuulla yheltä kaverilta tämmöstäkin tässä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot