Itikka

Runoilija Sasori93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä synnyt
Sinä nouset lammikosta
Sinä lennät
Sinä haistat minut
Sinä tulet huomaamatta
Sinä et pidä ääntäkään
Sinä pistät
Sinä juot itsesi täyteen minun vertani
Sinä lähdet yhtä hiljaa, kuin tulitkin
Sinä etsit lähimmän lammikon
Sinä lasket hedelmöittyneet munasi siihen
Sinä kuolet

Minä vihaan sinua itikka!

Selite: 
Ah, ihanat itikan pistot..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot