Haikeaa

Runoilija Sasori93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Jotenkin niin haikeaa,
katsoa omia runoja.

Millaisia ajatuksia,
sitä onkaan ollut.

Monta mieltä lämmittävää,
arkistosta kuitenkin löysin.

Olihan ne kirjoitettava ylös,
että niitä voi katsella konkreettisesti.


Nämä arkistoidut,
olisivat tänään poistuneet.

Onneksi oli tullut,
sähköpostia asiasta aiemmin.

Muuten olisi saattanut,
harmittaa hiukan.

Oli ostettava sittenkin,
rajoitettu käyttöoikeus.

Viisi euroa on pieni hinta,
runojen täällä säilymisestä.

Omalla tavallaan,
runoni ovat minulle tärkeitä. 
Selite: 
Tuli haikea mieli siitä, että runot poistuisivat tältä sivustolta arkistostakin. Kannatti satsata vitonen tänne :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tallentaminen muualle on tärkeää, mutta ilahduttaa tahtosi säilyttää ne myös täällä.
Sääntöjen muutokset hätkähdyttää varmaan, mutta yhdessä selvitään
 

Käyttäjän kaikki runot