Sä&Mä

Runoilija Sasori93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä olit kiva ja ihana.
Halusit mut mukaan Lapin reissulle.
Katsomaan revontulia ja tähtiä..
Pitämään seuraa takkatulen loimussa.
Sillä et halunnut olla yksin.
Omalla lomallasi.
Kiedoit kädet ympärilleni.
Painoit pääsi olalleni.
Kuiskasit korvaan, kuinka kaunis olen.
Mut sit mä heräsin,
Kylmään ja tylsään todellisuuteen..

Selite: 
Pitkään ollut runosuoni tyhjänä ja aivan yllättäen viime yönä puhkesi uudelleen :D Tämä purkautui toissa yön unesta :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot