Kahleesi

Runoilija Sasori93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen vapaa, ilman sun kahleita.
Niissä kahleissa vain jokin kiehtoo.
Silti yritän jättää väliin, en tahdo samaa.
Tulevaisuuteni aion viettää muualla.
Kuin itkemässä perääsi täällä.
Itkeminen ei tuo vapautta, se vain lähentää kahleita.
En tahdo ranteitani verille kahleistasi.
Tahdon vain oman nallekarhun, jonka saisin upottaa rakkauteeni.

Selite: 
Pitkilleen kerinny kirjoittaa mitään tänne, mutta nyt sain taas inspiraation tämmöiseen :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot