Kusipää

Runoilija just dead

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen ihmehihhuli vaan...
 

Myrkytät mieltäni sana sanalta.
Kävelen tulisilla hiilillä.
Sydämessä palava tuli.
Viha kasvaa sisällä,
mutta olen silti niin ulkona.
Sano vain että rakastat,
se riittää.
Muuten en voi muuta kun katkerana poistua ja kiittää.
Jos et osaa päättää
toivon että voisin sinut jättää.
Huijaat etä välität,
mulla ei siis enää ole väliä
Voin sinua enää vain sääliä.
Paransit minut rakkauden illuusiosta.
Kiitos arvon kusipää.

Selite: 
myös niitä menneisyyden haamuja takaraivosta.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot