Ehkä...

Runoilija just dead

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen ihmehihhuli vaan...
 

Rakkaus on kuin lumi.
Ensi lumen tullessa kaikki ihastuvat siihen.
Sitten vain sataa lisää
ja välillä sitä sulaa hieman pois.
Niinkuin joinain päivinä rakastaa enemmän
ja joinakin vähemmän.
Lopuksi lumi sulaa pois ja on surkeaa.
Samoin kuin rakkauden kuihtuessa pois poskella vaeltaa kyyneliä niinkuin kevät purot vuolaana virtaa.
Ja yhä uudelleen tulee se ensilumi,
johon ihastuu ja se kestää hetken tai enemmän.
Tahtoisin olla ikuisenlumen maassa kanssasi.
Mutta onko sellaista olemassa?
Ilmasto muuttuu ja kaikki sulaa hiljalleen pois.
Sen tähden myös rakkaus saa uuden muodon ja ihmiset uuden tavan rakastaa.
Toivottavasti se on nykyistä kestävämpää
-eikä julmaa ja haihtuvaa

Selite: 
noh tämä on taas niitä runoja kun kaikki on epävarmaa... hieman sekavaa ehkä, ehkä ei. Ken ymmärtää nii hyvä on. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Kun nyt ajattelee noinhan se menee. Suosikkeihin meni!

 

Käyttäjän kaikki runot