Elämä

Runoilija just dead

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen ihmehihhuli vaan...
 

Elämänkoulussa ei anneta arvosanaa.
Opi kantapään kautta se kolhii
-kuin tippuisi kolmannesta kerroksesta kierreportaat alas.
Keskity elämään,
älä anna muiden häiritä.
Kaikille on aikaa.
Toisille vähemmän, ikävä kyllä
Joku varasti elämän,
juokse perään
tai
tee rikosilmoitus.
Henkilötodistus näytä,
olet olemassa.
Alastomuus muistuttaa
-ulkona on kylmä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitokseni!! Tykästyin ehdottomasti tähän runoosi :)

jumankekka rakastuin tähän!
varsinkin tuo
"Joku varasti elämän,
juokse perään
tai
tee rikosilmoitus."

ja muutenkin koko runo, wouw.

 

Käyttäjän kaikki runot