Olen

Runoilija just dead

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen ihmehihhuli vaan...
 

Olen ärsyttävä,
negatiivinen,
tylsä,
vaikea,
rumakin?
En kuitenkaan tahallaan,
yritä ymmärtää
En pidä itsestäni,
joten miksi sinä pitäisit?

Selite: 
angst angst? :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot