Ruusu

Runoilija just dead

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen ihmehihhuli vaan...
 

Ruusut riistää rakkauden
vain ruusu mulle antoi sen,
tyhjän lupauksen.
Sinä lähdet taas, muistoksi ruusun saan.
Ruusu kuolee kuihtuu pois
kunpa minullekkin niin käydä vois.
Ei ruusu rakkautta luo,
ellet sitä itse tuo.
Turva ja tuttavuus mulle ollut ei asia uus.
Turvaa sain kun minua hait.

Selite: 
Niitä vanhoja menneisyyden haamuja..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot