Siitä että olet siinä

Runoilija Pamola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.1.1993

Pieniä tarinoita vuosien 2006-2014 varrelta. Sanoja, joita ei ole voinut lausua ääneen. Silloin olen kirjoittanut ne tänne.
 

Sun kanssa oon niin paljon kokenut
monien vaikeitten asioitten läpi pääsenyt
sun avustuksella, ja sitä kunnioittanut
mutta nyt vasta mun mieleen herää kysymys;
Miksen ole koskaan sua kiittänyt?

Siitä että olet täällä
mua helppimässä joka asiassa
Siitä että olet siinä
tarvittaessa paikalla, mua puolustamassa
Siitä että olet tässä
mun sydämmessä, sisimmässä
auttamassa ystävää hädässä
ja mun kanssa täällä kurjassa maailmassa pärjäämässä

Ehkä se ei enää olekkaan niin
että voisimme toisiimme enää luottaa
Ehkä sä ootkin siin'
mutten nää silmilläni enää sun ulkomuotoa
ja saatan sut vielä joku kaunis päivä unohtaa

Mutten unohda päivää sitä
jona kukat kukkivat kedoilla kauniilla
lumoava tuoksu leijuilee tuulen avulla
kevyesti ilmassa keinahtelevaisena
Se päivä on sinun ja yhtä kaunis kuin sinä.

Yhtä kaunis kuin ystävyytemme oli joskus.

Selite: 
// S. <3 :'/ //
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedoksi kaikille että tämä ei ole Sussulle tehty, vaan Sofialle. Sussun runo löytyy muista. :)

Vau, maailman kaunein. Jos mä olisin se, jolle omistat tän, mää olisin niin kiitollinen että. voi sussu.<3 ikävä sitä. ;< Vaikkei varmasti olla sen kans koettu yhtä paljon ku te ootte kokenu, nii se on silti mulle tosi tärkee. Vaikka luulet varmaan että mää liiottelen. Mutta silti. :-)

 

Käyttäjän kaikki runot