Nimetön

Runoilija Pamola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.1.1993

Pieniä tarinoita vuosien 2006-2014 varrelta. Sanoja, joita ei ole voinut lausua ääneen. Silloin olen kirjoittanut ne tänne.
 

Tänään se tapahtui.
Sun hymysi mukana,
mun koko maailma avartui.

Tänään se taas toistui.
Jo tuhannenko kerran käännyit katsomaan.
Ja kun käännyin suhun päin.
Et pois päin katsonutkaan!

Tuntui että pitäisi tehdä jotain,
moikata, hymyillä,
vaiko pelkästään tavalliseen tapaan
muitten takana lymyillä?
Sitten se iski sisälle,
oli pakko sanoa jotain sulle.

No terve.
Ei mistään parhaimmasta päästä lohkaistu,
mutta ei siinä paniikissa muuta saanut sanotuks.

Ehkä minäkin,
pieni ja mitätön kahdeksasluokkalainen,
sen silmissä lapsikin
,
tuli kerrankin pojan näkökentällä huomatuks.

Selite: 
Se vaan on niin omituista, se kun ihastuu ja lopulta rakastuu, ja nyt vasta parin vuoden päästä saa sanottua pari ensimmäistä sanaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti ja ilahduttava runo. Hieno. :)

 

Käyttäjän kaikki runot