Pahaa aiheuttamaan

Runoilija Pamola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.1.1993

Pieniä tarinoita vuosien 2006-2014 varrelta. Sanoja, joita ei ole voinut lausua ääneen. Silloin olen kirjoittanut ne tänne.
 

Yötä päivää kiusattua vainotaan,

kun alkoholiin kajotaan,

alas, alas arvokkuusasteikolla vajotaan.

Kädenläimäytyksiä ja tappeluita.

Hakaneuloja ja tikareita.

Joku päätyy toiselle tai itselleen
paljon pahaa aiheuttamaan.

Selite: 
Pahalta se tuntuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot