Ei enää koskaan.

Runoilija Pamola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.1.1993

Pieniä tarinoita vuosien 2006-2014 varrelta. Sanoja, joita ei ole voinut lausua ääneen. Silloin olen kirjoittanut ne tänne.
 

Miksei meille voitu onnea suoda?

Miksei me voitu itsellemme uutta ystävyyttä luoda?

Miksei me voitu jättää niitä toisten kieltäviä sanoja taakse?

Miksei me vaan voitu aloittaa alusta?

Miksei me voitu sen ääliön sanoille näyttää kieltä ja sen jaloille kusta?

Miksi mun mieli on meidän lopusta musta?

Vastaus on se, että oon riippuvainen susta.

Selite: 
this is for you. :\ sinä, joka tiedät tämän sua tarkoittavan.
Kategoria: 
 

Kommentit

*lisää itkua*.

 

Käyttäjän kaikki runot