Sinä.

Runoilija Pamola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.1.1993

Pieniä tarinoita vuosien 2006-2014 varrelta. Sanoja, joita ei ole voinut lausua ääneen. Silloin olen kirjoittanut ne tänne.
 

Ei sua ihanempaa ystävää oo ollutkaan.
Ilman sua, jään sängyn pohjalle liikummatomana makaamaan.
risaisten lankkujen päälle.
käkkyrälle, jonku hyperpienen peiton alle.

sua jäin kaipaamaan
se joka sai mut eminemistä diggaamaan
ja suostuteltuu kerran myös skedaamaan
ja sai mut ymmärtämään asiat eri näkökulmast
millast olla hyljitty, millast, millast

sit muutuit ja mut jätit
sua en koskaan enää löytänyt
sitä sun oikeeta sisällä olevaa poikaa.

Selite: 
juup.. purkauksia purkauksia. // Eminem - Slim Shady.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

vaau. (: Kenestä kertoo? ;'>

 

Käyttäjän kaikki runot