Olenko edes onnellinen?

Runoilija Gigga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Muistan, minä muistan vielä sen päivän kun,
Tiesin tasan, mitä tahdoin ja mitä minä tavoittelin.
Tavoittelin kaikkea, mitä en oikeasti edes halunnut,
Nyt sain tuon kaiken, niin ja olenko edes onnellinen?.

Joku sanoi minulle, että se on , sitä kiittämättömyyttä, mutta
mielestäni se on vain tyhmyyttä.
Tyhmyyttä on, kun ei koskaan pysähdy eikä mieti,
Ei kuule tai ei sitten vain halua.
Sitä haluaa vain eristäytyä ja hyljätä rakkaimpansa,
teeskennellä katoavansa,
koska minä ainakin tiedän, että vain heitä satutan.
Mutta muistutan kuitenkin, en koskaan ole tehnyt sitä tahallani ,
se on vain valitettavasti ominaista minulle.

Minuakin on satutettu, mutta se on vain "unohdettu"
He kuvittelevat, ettenkö muista, ettenkö ollenkaan kanna kaunaa.
Ettenkö minäkin,joku kaunis päivä ääntäni korota ja muistuta,
kuinka minuakin on satutettu, kerran jos toisenkin.

Mutta vielä tänään, minä istun vain hiljaa,
en uskalla, koska minua pelottaa.
Pelottaa että se vähäkin rakkaus ja onni, joka minulla nyt on
häviää tai katoaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot