Onnellinen mieli

Runoilija Gigga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

On kulunut aikaa,
siitä kun viimeksi tunsin huulesi huulillani.
Hengityksen kevyen,
paikoissa joista muut vain voivat uneksia.
Siitä kun kiedoit minut kainaloosi ,
otteeseen josta en pääsisi vaikka tahtoisin.
Veit minut paikkaan, jossa ei ole muita
vain kaksi rakastunutta mieltä.
........
Mieltä onnellista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot