Tunne

Runoilija MilaLumia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se lämpö,
kun sinut nään.
Vaikka kuinka kiellän,
silti se tunne valtaa minut.
Sanon sille ei,
mutta se ei kuuntele,
vaan puskee mun lävitsein.
Mitä jos antaisin,
sille tunteelle tilaa hengittää?
Saavuttaisinko onnen,
vai menettäisinkö kaiken?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot