Sekoitin sut tunteeseen

Runoilija MilaLumia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun mä näin sut taas,
sen tajusin vihdoin.
Sä et oo se,
kenet vierelleni halusin.
Halusin vain sen tunteen rakkauden,
tuntee olevani ihminen.
Sekoitin sinut,
siihen tunteeseen,
virhe se oli,
ei sen enempää.

Nyt jatkan huomiseen,
mihin sinä et kuulu enää.
Pyydän anteeksi,
en siksi,
että katuisin,
vaan siksi,
että niin minulta kai odotetaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieletön! Tykkään!

Vahvasti runoiltu teos,
päättäväinen runon punainen lanka - otsikko tukee hyvin teoksen sisältöä :)

 

Käyttäjän kaikki runot