Tyttö pimeällä kujalla

Runoilija MilaLumia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä olit tyttö pimeällä kujalla,
hiukset takussa,
sateen pieksämänä.
Silti minä näin vain enkelin,
joka suurin silmin katsoi minuun
suoraan sinisiin silmiini.
ja samassa sydämessäni
tuntui pelkkää lämpöä
ja minut valtasi onnellisuuden tunne.
silloin tiesin,
että minun oli tarkoitus kohdata sinut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot