Muistojen polku

Runoilija MilaLumia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko,
kun otit mua kädestä kiinni,
ja hellästi sitä suutelit.
Se sai minut hymyilemään.
Muistatko,
kun pidit pidit mua sylissä.
Se sai minut itkemään onnesta.
Muistatko,
kun sanoit "Rakastan sinua".
Se sai minut hehkumaan.

Mutta muistatko,
kun haukuit minua.
Se sai minut suuttumaan.
Muistatko,
kun uhkailit minua.
Se sai minut pelkäämään.
Muistatko,
kun kerroit että meidän juttu on ohi?
Se sai minut hymyilemään,
koska juuri silloin,
annoit minulle elämäni takaisin!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Polkuja kannattaakin kulkea etteivät kasva umpeen, kuin myös muistoissa teet, hyvä tarina tässä :)

Hieno pieni rakkaustarina!
Päättyykin onnellisesti :-)

 

Käyttäjän kaikki runot