Rakas ystäväni

Runoilija MilaLumia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen taivasta,
hymyilen,
lentosuukon sinulle lähetän.
Miksi niin aikaisin lähdit?
Kipu rinnassa,
kyynel silmässä,
käsi sydämellä,
sinua täällä kaipaan.
Olisit ystäväni tarttunut käteeni,
vienyt minut mukanasi,
pilvien tuolle puolelle,
taivaan porteille.
Kyllä,
minä tiedän,
tämä oli matka mikä sinun täytyi kulkea yksin,
mutta muista,
että vaikka sinun matkasi maan päällä päättyikin,
silti elämäsi jatkuu,
sydämesi sykkii,
ja muistosi elävät meissä kaikissa rakas ystäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot