erityinenKÖ?

Runoilija MilaLumia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole mitään,
mitä minulle sanot,
ettet sano niin kaikille muillekin.
Ei ole mitään,
mitä minulle teet,
ettet tee kaikille muillekkin.
Ja kaikki mitä sä tunnet,
mua kohtaan,
tunnet muitakin kohtaan.
Ja sinä vielä oletat,
että minun pitäisi,
tuntea itseni erityiseksi.

Tiedätkö?
Itseasiassa tunnen itseni erityiseksi.
Tiedätkö miksi?
Siksi,
että minä olen AINOA,
joka tajuaa ettei ole sinulle ainut.
Siksi olen erityinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot