Häiriö

Runoilija Alaviivain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa antajille ja ottaa ottajilta.
 

Huomiokyky heikkenee
vetäydyn
Ajatukset pakenee
Tunteet latistuu
Pakkomielteille altistuu
vetäydyn
hengitys tihenee
harhaluuloja
harhoja kuvittelee
vetäydyn
Tyhjiä seiniä tuijottelee
aika kulkee
puheet vähenee
tuntemattomuuden tuntee
vetäydyn...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot