Näkymätön

Runoilija Alaviivain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa antajille ja ottaa ottajilta.
 

En nähny,
En kuullu.

Väistyn, ei pihahdustakaan.

Äänettömästi kuljen sun takaa.

Et nähny,
Et kuullu.
Näkyväksi,
näkyväksi taas.
Pysyvästi,
pysyvästi viereesi taas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot