Leikkimässä

Runoilija Alaviivain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa antajille ja ottaa ottajilta.
 

Hidastettuja ääniaaltoja, hidastettuja valoja.
Lapset leikkimässä, tulevaisuutta lapset etsimässä.
Hajontaa,
äänivalli repeää.
Tietoa, dataa, säikeet vakaat.
Hologrammi teorioita.
Hajua rapussa, kolmannen ulottuvuuden astuja,
uskoja.

Ei uskoa.

Tuskia, sisäisiä tuskia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot