Talvi

Runoilija Alaviivain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa antajille ja ottaa ottajilta.
 

Kylmyys sisältä ulos saapuu.
Sisälläni aina kylmä
Ulkona ilma vaihtuu
Kylmyys kerääntyy, lämpö etääntyy.
Jäähileitä sydämestäni aamuisin rapsutan.
Pois
Ajattelemattomuus mustaa jäätä.
Mietintä hiekottaa, välit sulattaa.
Loskaa roiskuu.
Asioita tapahtuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot