Kuluttaja

Runoilija Alaviivain

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa antajille ja ottaa ottajilta.
 

Portista Porttiin
Laatikosta laatikkoon
Tervetuloa elämään!
Kortista korttiin
Lompakosta lompakkoon
Tervetuloa kulutukseen!
Tontista tonttiin
Lainasta lainaan
Tervetuloa kierteeseen!
Maksat itsellesi
Maksat muille
Olet velaton, olet tarpeeton
Kulumaton kuluttaja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot